<

Нововолинським учасникам АТО вручили документи на земельні ділянки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:31 | 26.05.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарів 5

Документи на право володіння земельною ділянкою 42-ом нововолинським бійцям АТО вручив сьогодні голова Волинської ОДА Володимир Гунчик. 

У приміщенні Нововлинської міської ради на офіційне вручення документів прибули  військовослужбовці та їх сім’ї.

Володимир Гунчик зазначив, що наша країна зробила перші кроки аби віддати дань нашим героям, а відведені земельні ділянки – це невелика компенсація за значний внесок у майбутнє цілої нації.

Із словами привітання та подяки Володимир Петрович звернувся до бійців які сиділи в залі. Зі словами скорботи він згадав тих хто уже не повернеться, присутні вшанували пам’ять загиблих героїв хвилиною мовчання.

“Ми повинні робити усе, аби історію новітньої боротьби українців за свою свободу та подвиги наших героїв із гордістю носили у своїх серцям підростаючі покоління. Я сьогодні дякую військовослужбовцям за їхній патріотичний подвиг “, – резюмував голова облдержадміністрації.

Міський голова Віктор Сапожніков повідомив, що на сьогодні надійшло ще 100 заяв від військовослужбовців на отримання землі, тому у цьому напрямку продовжується робота.

Начальник відділу Держземагентства у Нововолинську Тарас Кантор  розповів, що ділянки, які виділені для військовослужбовцям розміщені на території Поромівської сільської ради неподалік села Лежниця. Тому для усіх хто отримав пакет документів на право володіння земельною ділянкою (проект відведення земельної ділянки, витяг з державного земельного кадастру, наказ про надання земельної ділянки у власність) необхідно звернутися в Іваничівський район до державного реєстратора (в центрі надання адміністративних послуг) для оформлення свідоцтва на право власності, цю процедуру потрібно здійснити протягом року з моменту надання ділянки.

Бійців цікавило, коли все ж до їх ділянок буде проведена електроенергія, аби можна було розпочинати будівництво. Володимир Гунчик відповів, що така процедура буде проведена централізовано, коли у всіх хто отримав там ділянки буде оформлене право власності.

Голова Волинської ОДА запевнив, що робить усе можливе аби спростити видачу посвідчень учасникам АТО та недопустити щоб над цим спекулювати “псевдовояки”.

26 травня_00006
26 травня_00028
26 травня_00012
26 травня_00025
26 травня_00023
26 травня_00022
26 травня_00017
26 травня_00010
26 травня_00004
26 травня_00002




коментарів: 5
  1. Герої АТО! А чи не хотіли б ВИ пізнати правду куди поділися нововолинські міські землі? Вірніше, кому вони тепер належать. У Поромові і у Лежниці, це добре. Вам не приходило в голову: А чому це раптом, міська влада виселяє Вас із міста у села, таким чином перестраховуючи себе на майбутнє? Вона Вас боїться, та й місцеві вибори у жовтні… Подумайте над цим.

  2. Колорадська краватка мера-це блюзнірство і приниження воїнів. Хлопаки топтали цю шмату і душили колорадів на сході. А Сапожніков демонстративно принизив і губернатора і атошників з родинами. В цьому весь Сапожніков. Ганьба сепарському меру!

  3. Для тих, у кого погано із зором (хоча скоріш за все з головою), на мій погляд краватка у мера була жовто-золотистого кольору в темно-синю полоску (по діагоналі)!!! То якщо вже геть блюзнірствувати над кольорами, як ви не побачили у них нашу національну символіку??? А взагалі, ні вояки АТО, яким вручали документи на землю, ні губернатор, як видно на фото претензій до краватки не мали. Люди, не паплюжте пам”ять та честь наших воїнів, не зводьте їх подвиг до боротьби з кольорами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер