<

Нововолинським бійцям АТО вручили документи на земельні ділянки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:37 | 11.10.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

До Нововолинської міської ради та Головного управління Держгеокадастру у Волинській області звернулось 358 учасників АТО, жителів Нововолинська, з заявами щодо виділення земельних ділянок.

Враховуючи, що у межах міста немає достатньої кількості землі, щоб забезпечити всіх бажаючих, міська рада спільно з Головним управлінням Держгеокадастру у Волинській області та суміжними сільськими радами виготовила документацію на земельні наділи учасникам АТО на території сільських рад неподалік Нововолинська. Три сусідні сільські ради надали земельні наділи на своїй території : Грядівська – 96 та Поромівська – 47, Морозовичівська – 118, –  пише сайт міської ради.

9 жовтня 2017 року у Нововолинській міській раді документи учасникам АТО на земельні ділянки, які розміщені саме на території Морозовичівської сільської ради, в урочистій обстановці вручили міський голова Віктор Сапожніков та Морозовичівський сільський голова Микола Тюхта.

Крім того, передано на затвердження до Головного управління Держгеокадастру у Волинській області ще 60 проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на території Грибовицької сільської ради.

Начальник відділу Держгеокадастру у м.Нововолинську Тарас Кантор роз’яснив подальший алгоритм дій щодо реєстрації права на землю.

Виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок нововолинським учасникам АТО повністю фінансувалося Нововолинською міською радою за кошти місцевого бюджету.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер