<

Нововолинський театр «Авантюра» презентував виставу «Самогубство самоти»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:55 | 15.02.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Театр «Авантюра» презентував виставу «Самогубство самоти» за твором Неди Нежданої у постановці режисера Олени Марків. Драматичні події вистави розгорталися уночі на даху висотного будинку . Десь між небом і землею Він і Вона, подібні до двох різних планет, розділених прірвою.

«Люди знаються на законах фізики та, на жаль, не знають законів Долі»- саме такі слова звучать з вуст головного героя, роль якого неперевершено зіграв Вадим Павлов. Приємно вразила і акторська гра актриси театру Аліни Шпур, – пише Марійка Олійчук.

Глядачі( яких, до речі був повний зал) стали свідками нападу і порятунку, розслідування злочину і його провокації, сповіді і кохання, прильоту НЛО і наукового відкриття, почули, що думають коти.. Зачаровувала гра акторів Сергія Петрука та Олександри Удод. Глядацький зал реагував майже до кожну їхню репліку .

А фінальний вихід Рудика ( актор Дмитро Цимбаліст) був неочікуваним і феєричним .

Окрема подяка художнику палацу культури Андрію Бурді за вдалу сценографію та Олександру Захарку за оригінальне світлове рішення вистави. Гармонічну атмосферу доповнювала музика та звукові ефекти, які вміло підібрав звукооператор Давид Кравченков.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер