<

Нововолинський та Луцький водоканали заборгували за світло 8 мільйонів гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:33 | 12.01.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Лідерами, серед боржників за світло на Волині є два водоканали, зокрема Луцький та Нововолинський. Їхній сукупний борг за електроенергію сягнув 8 мільйонів гривень і ця цифра продовжує зростати.

Про це повідомляє «Волинська правда».

Про це йшлося під час засідання Антикризового енергетичного штабу у Волинській ОДА.

Як повідомив комерційний директор ПАТ «Волиньобенерго» Дмитро Іванов, рівень розрахунку населення в області за спожиту електроенергію становить трохи більше 95%. Суттєвих проблем із розрахунками волинян, каже Іванов, немає. Втім із місяця в місяць продовжують зростати борги двох водоканалів.

Так, приріст заборгованості комунальних підприємств на Волині за рік сягнув 10 мільйонів гривень і лідерами в цьому є Луцькводоканал та Нововолинськводоканал, сукупний борг за світло яких становить 8 мільйонів гривень.

Тож, із відповідними зауваженнями Дмитро Іванов звернувся до керівників цих водоканалів і місцевої влади обох міст та наголосив, якщо робота із погашення боргів не врегулюється, то на ці два підприємства чекатиме критична ситуація.




один коментар
  1. Заборгованость за електроенергію підприємства “Нововолинськводоканал” на 01.01.2017 року перед ПАТ “Волиньобленерго” становить 1305,3 тис.грн.
    Проведено взаемозалік на суму 1024,1 тис.грн. Після проведення заліку борг залишиться 282,3 тис.грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа