<

Нововолинський міськвиконком не проти, щоби мешканці самі облаштовували парки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:42 | 5.04.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
28
/ коментарі 3

Виконавчий комітет Нововолинської міської ради відповів на петицію городян щодо створення паркових зон для відпочинку в місті.

Про це повідомляє власкор «Вголосу».

Так, автор петиції Руслан Володарчик просив місцеву владу створити паркові зони на кшталт тих, які облаштовано у Володимирі-Волинському та Ковелі, у 5-му мікрорайоні, біля колишнього бару «Корабель» та перед ВАТ «Оснастка». Пропозицію підписали 255 мешканців Нововолинська з 200 потрібних, отож її розглянули в міськраді.

«Створення паркових зон, подібних до місць відпочинку, як у містах Володимирі-Волинському та Ковелі, вимагає наявності на території міста вільних від забудови земельних ділянок комунальної власності площею більше ніж 2 га з відповідними природними ландшафтами, які б відповідали генеральному плану забудови міста», – йдеться у відповіді на петицію.

Чиновники кажуть, що біля колишнього ресторану «Корабель» у 15-му мікрорайоні силами комунальних служб за допомогою учнів шкіл неодноразово висаджували зелені насадження для створення озелененої території, але саджанці знищували мешканці навколишніх будинків. У виконкомі зауважили, що перед адмінбудівлею ВАТ «Оснастка» нині існує сквер, який можна використовувати для культурного відпочинку.

«Виконавчий комітет Нововолинської міської ради не заперечує проти того, щоб ви, Руслане Івановичу, організували мешканців навколишніх житлових будинків і створили зелені зони для відпочинку населення», – заявили чиновники.




коментарів: 3
  1. Нам таке керивныцтво миста не потрибно.гнаты в шию.дармоеды.слуги народа.срань

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер