<

Нововолинський міськвиконком дозволив продавати шашлики на свята лише “обраним” ?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:00 | 25.08.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
17
/ коментарів 6

Цього року масові гуляння в Нововолинську на День Незалежності відбувалися “на тверезо”. У парку за рішенням виконкому міської ради не дозволялося продавати спиртне та смажити шашлики. Однак, як підмітили журналісти “БУГу”, це правило поширювалося не на всіх. У палатці “Лімо” торгівля йшла “на повну”.

Мер Сапожніков оперативно відреагував на заяву громадських організацій від 18.08. 2015 року про недопущення порушень антиалкогольного законодавства України та прийняв рішення про заборону продажу спиртних напоїв під час святкування Дня Незалежності у міському парку.  Організаторам виїзної торгівлі цього разу не дозволили заробити на масовому гулянні.

_MG_2580

У відділі торгівлі міськвиконкому під час домовленостей з підприємцями обмежили торгівлю шашликом, кажуть, щоб зменшити масовку в парку. Місцеві ж підприємці стверджують, що їм було ясно сказано: торгувати можна без шашлику і без столиків.

Однак у палатці, власником якої, за інсайдерською інформацією, є наближений до Сапожнікова бізнесмен Віктор Ярема, на заборону виконкому не зважали. Люди у футболках з логотипом торгової марки “Лімо” хазяйнували біля величезної каструлі з м’ясом за палаткою. Охочі мали змогу придбати тут смаженого шашлику за ціною 300 гривень за кілограм.

_MG_2583
_MG_2582




коментарів: 6
  1. А чого там, гляньте, тепер місце біля туалета елітне.) Шашличок поїли і в туалет поповзли.
    Не розумію, чому вже прямо з туалету не торгували, адже там зручностей більше.
    Не Україна, а якесь “Конго”.

  2. “Друзям – усе, ворогам – закон” © Муссоліні
    “Всякая душа да будет покорна высшим властям, ибо нет власти не от Бога; существующие же власти от Бога установлены” © (Рим 13:1)

  3. Оцей хлопчина, що на тлі, перепрошую, громадського туалету дістає телефон, давній наш знайомий. Він і намета з морозивом на майдані охороняв. І смикався до міліціонерів та активістів. Прізвище хтось знає?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер