<

Нововолинський коледж уперше у Волинській області приймав учасників Х Всеукраїнської олімпіади з інформатики

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:33 | 23.05.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
228
/ Коментарі відсутні

17 – 19 травня Нововолинський коледж уперше у Волинській області приймав учасників Х Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки серед студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації.

Цьому передувала перемога нашого студента спеціальності «Комп’ютерна інженерія» Олександра Пшоніка у минулорічній олімпіаді, яка проходила в м. Нова Каховка Херсонської області, – пишуть на сторінці коледжу.

До нас прибули учасники з 24 областей України. Лише із зрозумілих причин не було представників з Луганської області та Автономної Республіки Крим.

В обов’язки колективу коледжу увійшла організація зустрічі, поселення, харчування, відпочинку учасників олімпіади та супроводжуючих осіб, а також забезпечення комп’ютерною технікою.

Наші гості були приємно вражені матеріальною базою комп’ютерних кабінетів і лабораторій. Всі залишилися задоволеними та з хорошими спогадами, а переможці з гарними призами повернулися додому.

Колектив коледжу вітає переможців олімпіади і бажає подальших успіхів і натхнення.
1 місце
Соловйов Максим Едуардович, гірничо-електромеханічний коледж
ДВНЗ «Криворізький національний університет», Дніпропетровська область.

2 місце
Марценюк Денис Вячеславович, Вінницький технічний коледж, Вінницька область.
Борікун Артур Анатолійович, Хмельницький політехнічний коледж Національного університету «Львівська політехніка», Хмельницька область.

3 місце
Москаленко Федір Андрійович, Державний вищий навчальний заклад «Чернівецький політехнічний коледж», Чернівецька область.
Сава Роман Іванович, Гусятинський коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, Тернопільська область.

Булавін Артем Сергійович, коледж Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського, Полтавська область.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа