<

Нововолинський виконком схвалив низку проектів міських цільових програм

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:39 | 20.11.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Одна з них :«Сприяння соціальному становленню та всебічному розвитку молоді». Мета програми: створення сприятливих умов для самореалізації молоді в різних галузях, оперативне реагування та вирішення соціальних проблем молоді, активне залучення молоді до реалізації державної молодіжної політики в місті.

Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для її реалізації становить 40 тисяч гривень, – повідомляє сайт міськради.

Члени виконкому розглянули проект  програми  соціального захисту населення на 2016-20120 роки, яка підготовлена  для реалізації державної політики у сфері соціальної підтримки інвалідів, ветеранів війни та праці, сімей з дітьми, малозабезпечених, одиноких непрацездатних громадян, людей похилого віку, сімей, котрі опинилися у складних життєвих обставинах.

Програма підтримки демобілізованих учасників антитерористичної операції та членів їхніх сімей сформована управлінням праці та соціального захисту населення на підставі пропозицій структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради. З її проектом ознайомила начальник  цього управління Наталія Волчанюк.

Також члени виконкому розглянули  проект міської програми сприяння діяльності об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків у м. Нововолинську та смт. Жовтневому на 2016-2018 роки.

Усі ці програми слухатимуть на сесії міської ради, яка відбудеться 24 листопада.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер