<

Нововолинський факультет ТНЕУ радо прийняв першокурсників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:25 | 31.08.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
29
/ коментарів 7

31-го серпня у Нововолинському навчально-науковому інституті економіки та менеджменту ТНЕУ  відбулась урочиста лінійка з нагоди Дня знань.

На заході були присутні представники мерії, духівництво, професорсько-викладацький склад, студенти та їхні батьки.

Всі присутні гості вітали першокурсників та новоприбулих студентів із інших ВУЗів зі святом знань та бажали успіхів у подальшій навчальній праці.

DSC_0501

Директор інституту  Роман Чорний побажав студентам успіхів не лише в науковій  діяльності, а й у спортивній.

DSC_0521

Заступник директора Галина Мороз зазначила, що першокурсники – це велике поповнення у їхній інститутській сім`ї. Всім новоприбулим студентам дирекція урочисто вручила залікові книжки і запевнила, що відтепер – це їхній другий паспорт.

DSC_0549

Голова студентського парламенту Христина Цимбалюк  зауважила, що саме роки студентства – основний вектор формування свідомості людини.

Студентів на навчання благословив протоієрей Віктор Мельник. За його ініціативи всі присутні спільно проспівали «Отче наш».

DSC_0568

У кінці лінійки всі першокурсники вперше ввійшли у  стіни інституту в новому статусі – студенти.

DSC_0489
DSC_0515
DSC_0571




коментарів: 7
  1. Взагалі виникає питання як у людини яка хоч трохи мислить в цьому місті ,що означає НововолинськийНововолинськийщо студенти вивчають Нововолинськ,як би хоч правильно назвали Нововолинський філіал,а так яка назва таке і навчання.Випускники цього вузу мабуть на вагу золота,Кембрідж відпочиває

  2. Уважно читаєм вивіску на вході в заклад Нововолинський факультет, ви рахуєте ,що це правильно, може бути економічний, юридичний факультет, Нововолинський філіал, але не Нововолинський факультет!

    • Повна назва ВНЗ – Нововолинський навчально-науковий інститут економіки та менеджменту Тернопільського національного економічного університету. Біля входу у заклад є відповідна вивіска.

      • А ТУТ ПОДРОБНІШЕ.Дуже хочеться знати про НАУКОВУ діяльність цього закладу.Досягнення,наукові праці(окрі одніє відомої),економічна ефективність його діяльності.А ще,коли такий ефективний вуз збудує собі достойне приміщення і віддасть те,що йому не належить?

  3. Наша біда в тому що ВНЗ в Україні зараз ,як ,після дощу,іякість освіти які вони дають дорівнює 0.Скільки у нас докторів наук,яскільки із них друкується в зарубіжних наукових журналах одиниці.
    Одна моя знакома яка після нашого ВНЗ поступила за кордоном правильно сказала наші університети це ПТУ після якого люди отримують диплом про вищу освіту

  4. А взагалі стаття ні про що. Давайте тоді про 1ше вересня кожної окремої школи писати, так, чисто для наповнення стрічки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок