<

Нововолинський центр ПМСД вакцинував понад 14 тисяч людей від коронавірусу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:48 | 29.09.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
585
/ Коментарі відсутні

За весь час вакцинації у Нововолинському центрі ПМСД щеплено однією дозою 14 365 осіб, 5 994 – другою.

Про це 29-го вересня повідомили на засіданні комісії ТЕБ і НС.

Як зазначають, у Нововолинську працює центр вакцинації та пункти щеплень на базі амбулаторії №2 та №3. Вакцини AstraZeneca, CoronaVac, Comirnaty/Pfizer є у достатній кількості. Для щеплення люди можуть звертатися як за попереднім записом, так і без.

З початку вакцинації Нововолинська мобільна бригада виїжджала на підприємства: Іваничівська, Нововолинська, Горохівська лікарні, Нововолинська філія обленерго, Роса, Кроноспан, Волиньгаз, Ливарний завод, Нововолинський м’ясокомбінат та Пан Курчак.

Вікторія Скриннік розповіла, що був письмовий запит стосовно того, чи проводиться моніторинг та збір даних про можливі летальні випадки після отримання щеплення.

Працівниця центру ПМСД відповіла, що інформація про надзвичайні події після імунізації збирається в електронному вигляді. Післявакцинальний період триває один місяць. Якщо за цей час виникає якась реакція і людина звертається до лікаря, він це фіксує в електронній медичній системі. Вона додала, по зверненнях в центри обробки побічних дій і за його офіційною інформацією, жодна смерть не пов’язана з щепленням від коронавірусу.

На засіданні також повідомили, що за добу в Нововолинській територіальній громаді зафіксували 17 нових випадків COVID-19. Нововолинськ – на межі помаранчевої зони. Все частіше у хворих діагностують штамп «Дельта». Тож медики закликають вакцинуватися та дотримуватися карантинних норм.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок