<

Нововолинських військових привітали з Днем Збройних сил України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:47 | 7.12.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
7
/ коментарі 2

У Нововолинському об’єднаному районному військовому комісаріаті з нагоди професійного свята вшанували військовослужбовців та працівників Збройних сил України.

Їх поздоровив з такої нагоди Володимир Рожелюк, заступник міського голови, та вручив подяки міського голови. «Зараз, коли країні загрожує агресор, уряд вкладає в армію набагато більше, ніж раніше. Хочу подякувати усім, хто пройшов передову, захищаючи Україну. Слід також згадати тих, що загинули в АТО. До речі, нещодавно на меморіальній Стелі героїв додали ще одну фотографію нашого земляка. Тож всім нам треба пам’ятати про них і шанувати кожного, хто так рано пішов із життя, аби Україна мала світле майбутнє», – пише сайт міської ради.

Військовий комісар Нововолинського ОРВК підполковник Олександр Плужнік приєднався до привітань з нагоди 25-річчя від створення Збройних сил України і нагородив подяками своїх колег: майора Олександра Кондисюка, майора Петра Лещука, майора Олексія Чебанюка, старшого лейтенанта Олександра Батюка, старшого прапорщика Геннадія Зубчика, солдата Катерину Капран, старшого солдата Галину Воробій, працівника ЗСУ Ірину Новосад та робітника ЗСУ Наталію Марчук.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок