<

Нововолинських ветеранів АТО вчили, як захистити себе в цивільному житті

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:19 | 4.05.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Заступник директора центру зайнятості Ірина Олійник наголосила на необхідності захисту прав учасників антитерористичної операції, зазначивши, що спеціалісти різних державних установ та організацій повинні в першу чергу враховувати потреби цієї категорії людей.

Закцентувала на сервісі «Електронна черга реєстрації безробітних», можливості створення відеорезюме, проведення скайп-співбесіди з роботодавцями з метою прискорення працевлаштування.

Про це пише Волинь.

Вона ознайомила їх з ситуацією на ринку праці та перспективами працевлаштування, вимогами до претендентів на вакантні робочі місця, які користуються сталим попитом у роботодавців. Також повідомила про нові сучасні технології, які використовує служба зайнятості у своїй роботі. Зокрема, увагу закцентувала на сервісі «Електронна черга реєстрації безробітних», можливості створення відеорезюме, проведення скап-співбесіди з роботодавцями з метою прискорення працевлаштування.
Головний спеціаліст Нововолинського бюро правової допомоги Володимир-Волинського міського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Антоніна Нич поінформувала присутніх про те, хто має право на таку допомогу, куди звертатися для її отримання, які правові послуги можна отримати в них.

Під час семінару учасники отримали консультації щодо питань соціального забезпечення учасників АТО, першочергового надання земельних ділянок для них, а також пільг у сфері житлово-комунального забезпечення. Після заходу усі охочі отримали кваліфіковані юридичні консультації з тих питань,які цікавили кожного з них.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа