<

Нововолинських школярів навчали берегти природу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:46 | 21.12.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У НВК №1 дітей навчали берегти природу.

На передодні новорічних свят багато сімей купують живі ялинки, тому адміністрація школи поставила для себе мету – донести дітям, що кожен з них може самостійно докласти зусиль аби зменшити нищення живих дерев. Як саме? Діти початкових та старших класів долучилися до акції по створенню новорічних ялинок із підручних матеріалів та вторинної сировини, серед яких були використані пляшки, пластмасові виделки та інші предмети, які можуть забруднювати навколишнє середовище. Підійшли школярі до завдання із неабиякою майстерністю. Разом з батьками їм вдалося зробити просто неймовірні ялиночки, які ще більше прикрасять інтер’єр.

Усіх учасників, команда проекту «Перший крок у переході на використання відновлюваних джерел енергії у місті Нововолинську» нагородила призами та подарунками, зауваживши, що подібні заходи заохочують молодь берегти природу.

Такі акції не лише приємні, але й корисні, адже доля нашої планети у руках молодого покоління.

Також у холі діяла благодійна ярмарка, де батьки продавали солодощі, які самостійно зробили удома. У навчальному закладі панувала святкова атмосфера, адже наближаються такі улюблені для Нововолинців новорічні та різдвяні свята. Діти з батьками активно долучилися до проведення даного ярмарку, адже він проводиться вже не вперше.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер