<

Нововолинських рятувальників привітали з професійним святом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:09 | 17.09.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Щороку 17-го вересня відзначають День рятувальника України. Це день, коли саме час подякувати за відвагу і сміливість всім працівникам аварійно-рятувальних служб. Вперше свято відзначили у 2008 році.

Дату для святкування обрали не випадково, 17-го вересня православні вшановують ікону Божої Матері — “Неопалима купина”. Саме її вважають покровителькою всіх тих, чия професія пов’язана з ризиком і порятунком життів інших.

Враховуючи значний внесок працівників рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, а також громадян у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей. Відзначення цього професійного свята є свідченням державного визнання неоціненного внеску представників цих мужніх професій – людей сильних духом, котрі з честю та гідністю забезпечують надійний захист національного багатства, життя людей від вогню та стихії, й цілодобово підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом заради Вашої безпеки.

Щиро вітаємо усіх рятувальників, працівників цивільного захисту міста Нововолинськ з професійним святом – Днем рятувальника! Бажаємо усім Вам міцного здоров’я, всіляких гараздів та побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках, а Господь Бог оберігає вас від усіх негараздів. Зі святом Вас!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа