<

Нововолинських дітей Героїв харчуватимуться безплатно

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:17 | 27.02.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ 1 коментар

З 1-го березня і до кінця року безкоштовно матимуть обіди  учні–сироти, позбавлені батьківського піклування та ті, чиї батьки загинули в зоні АТО з розрахунку 9,00 грн щоденно.

Також  безоплатно харчуватимуть – тільки до кінця серпня – всіх учнів, які вимушено переселені зі Сходу України,  та котрі виховуються в малозабезпечених сім’ях. До цієї категорії також віднесли дітей  учасників АТО на період їх відрядження для участі в антитерористичній операції, забезпеченні правопорядку та охороні державного кордону на території Донецької та Луганської областей, і тих, котрі після демобілізації отримали статус учасника бойових дій, а також    діти–інваліди.  На цей період  на харчування кожного школяра названих категорій  щоденно виділятиметься  6,00 грн,  а з 1 вересня  сума виділених коштів  становитиме 7 грн. на кожного учня, – пише Волинь.

Також аналогічні групи дітей отримуватимуть безкоштовне харчування і в дитячих дошкільних установах. Половину від вартості платитимуть багатодітні сім’ї.

Разом з тим  збільшено плату для батьків за утримання дітей у дошкільних навчальних закладах з 12 до 18 гривень, що становить 60 відсотків від усієї суми харчування. Таке рішення депутати затвердили на




один коментар
  1. Входить, що на одну дитину в садочку на харчування сума 30 грн.А порцїї смішні, дитина приходить до дому голодна. Напевно треба,як колись в Луцьку, робити рейд на завгоспа з директором, там сумки тріщали,як було 12 грн.з батьків,а тепер треба таксі наймати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця