<

Нововолинському ВПУ виплатили заборговані стипендії та зарплати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:52 | 9.06.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
6
/ коментарі 2

Фінансове управління Нововолинського міськвиконкому провело фінансування захищених статей видатків Нововолинського вищого професійного училища за три місяці поточного року (березень-травень).

Відповідні розрахунки провели 30 травня. Про це повідомив перший заступник міського голови, секретар міської ради Андрій Сторонський, інформують в прес-службі Волинської облради.

Нагадаємо, місто відмовлялося фінансувати ВПУ, мотивуючи своє рішення тим, що навчальний заклад знаходиться на території Іваничівського району. Шукати правди викладачі та студенти приїздили на сесію обласної ради.

Депутати Волинської обласної ради тоді прийняли рішення «Про вжиття заходів щодо фінансування Нововолинського вищого професійного училища», яким рекомендували прокуратурі Волинської області надати голові Волинської обласної ради Ігорю Палиці та голові Волинської обласної державної адміністрації Володимиру Гунчику інформацію щодо вирішення питання про забезпечення фінансування Нововолинського вищого професійного училища, а Нововолинській міськраді було рекомендовано прийняти Нововолинське вище професійне училище на фінансування з міського бюджету та вжити заходів щодо виконання чинного законодавства України.

Разом з тим, депутати облради доручили керівництву Нововолинського ВПУ здійснити перереєстрацію за фактичним місцем розташування, а також дали згоду на те, щоб включити училище у мережу навчальних закладів, які фінансуються за кошти обласного бюджету з моменту перереєстрації закладу за місцезнаходженням, але не пізніше 1 вересня 2016 року.

Пан Сторонський у своєму листі повідомив обласну раду, що процес перереєстрації училища уже відбувся.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер