<

Батько загиблого Героя Вадима Демчука звернувся до громадськості

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:49 | 9.07.2015 / Нововолинськ / , /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Батько загиблого нововолинського Героя Вадима Демчука звернувся до громадськості.

Відкритий лист до громадськості

Важке горе  спіткало нашу родину. 20 січня цього року  ми втратили зв’язок з нашим сином Вадимом, який виконував бойове завдання   у районі нового   терміналу Донецького аеропорту. Він був командиром відділення 80-ї аеромобільної бригади. Майже півроку ми жили надією, що він живий. Але, на жаль, все сталося не так. У кінці червня до нас надійшло повідомлення про збіг ДНК- експертизи, за  висновками якої  наш син – серед загиблих, його тіло знаходиться у Дніпропетровську.

Перед нами виникло чимало проблем. Найперше за допомогою ми звернулися до міського голови Віктора Сапожнікова. Він з розумінням поставився до нашого горя. Були виділені кошти на поїздку до Дніпропетровська на упізнання тіла сина. Пізніше була ще одна поїздка до цього міста, аби доставити його на рідну землю. Усі матеріальні витрати, пов’язані з організацією похорон, взяла на себе міська влада.

Разом з тим,  нас обурила інформація, яка зі вчорашнього дня активно почала поширюватися в мережі Інтернет про те, що ніхто не вийшов зустріти нашого Героя, а міська влада теж не доклала до цього ніяких зусиль. Але це не відповідає дійсності. Увесь цей нелегкий час наша родина підтримувала тісний зв’язок з міським головою, його заступниками. Коли привезли тіло нашого сина до Нововолинська, серед тих, хто першими зустрів нас біля будинку, був заступник міського голови Едуард Савік. Не хочемо, аби  спекулювали на нашому горі.

Ми вдячні міській владі, духовенству, військовому комісаріату, військовим побратимам, усім небайдужим людям  за підтримку й допомогу.  Нашого сина похоронили з усіма військовими почестями  як справжнього Героя.

Хай спокійно спочиває Вадим на рідній землі, а Всевишній дарує мир рідній Україні.

Володимир Демчук, батько загиблого воїна Вадима




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер