<

Нововолинські жертви квартирних злодіїв звинувачують прокуратуру в бездіяльності

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:13 | 4.12.2014 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Як стверджують потерпілі, працівниками міліції зібрано достатньо доказів, аби притягнути крадіїв до відповідальності.

Натомість хід справи нібито гальмує нововолинська прокуратура. Люди кажуть, що саме там сьогодні відмовляються об’явити підозру особі, на причетність якої до злочину вказують зібрані оперативниками докази  повідомляє Громадське.Волинь

– Це називається “круговою порукою”, – заявляє підприємець Тетяна, у якої злодії поцупили золоті прикраси та кошти, що їх заощаджували для купівлі авто. – Роботу прокуратури оцінюю як повний нуль! Навіть мінус. Бо вона працює не на благо народу, а для своїх друзів та знайомих. Для чого ж тоді був Майдан і це все?!

– Ми знаємо прізвище того, хто обкрадає квартири. Знаємо, що його мама працює директором школи. Але далі ця справа не йде…

– Така бездіяльність не лише хвилює, але взагалі ставить під сумнів роботу правоохоронної системи, – каже Дмитро, інша жертва квартирних злодіїв. – Є всі докази, аби затримати злочинця, але на певному етапі справа чомусь гальмується і висне.

У нововолинському міськвідділі УМВС факт квартирних крадіжок підтвердили, але коментувати на камеру на разі відмовилися.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер