<

Стан нововолинських доріг, які ремонтували у 2016 році не задовольнив журналістів “БУГу”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:06 | 23.02.2017 / Нововолинськ / , /
Перегляди
4
/ коментарів 30

Журналісти інтернет-видання “БУГ” поцікавились станом доріг, які ремонтували в 2016 році у рамках програми розвитку дорожнього руху та його безпеки. Зазначимо, що з міського бюджету спрямували на цю справу 4 652 700 гривень.

Отож поточний ремонт у Нововолинську здійснено на таких вулицях: Івасюка, Кільцева, Тиха, Миру, Шахтарська, Некрасова, Ломоносова, 8-го березня а також на Спортивній площі, перехрестя проспекту Дружби – вулиці Митрополита Шептицького, перехрестя Небесної сотні – Чайковського, перехрестя Молодіжної – Козацької.

Якість деяких робіт пропонуємо переглянути на наступних фотографіях.

Наприклад, на вулиці Миру ремонтували бордюри. Але пошкодженою залишились проїжджа частина.

Помічаємо, що не всі бордюри у хорошому стані.

На проїжджій частині по вулиці Миру ями, в яких зараз утворюються калюжі. Це заважає автомобілям і пішоходом.

На перехресті проспекту Дружби та вулиці Митрополита Шептицького результату роботи зовсім не помітно.

Вулиця Кільцева в Нововолинську заасфальтована, але не повністю. Покриття відсутнє біля деяких житлових будинків, дорога відповідно у болоті.

Половину вулиці Кільцевої не відремонтували.

Схожа ситуація на вулиці Ломоносова. Там також асфальт покладений частково.

Журналісти “БУГу” обов’язково побувають на інших вулицях, де за планом у 2016 році здійснювався ремонт. Просимо також читачів у коментарях ділитися враженнями від виконаних робіт.




коментарів: 30
  1. по вулиці Чайковського, де вкладав асфальт друг мера коптюксантехмонтаж, покриття розлазиться з снігом…закатали гади зповторного використання і вулицю до кінця не закінчили.бабло списали а нововкладеному покриттю висипається щебінь…під..аси.

    • Шановна Катя бабло не списують, а тупо переганяють десятками мільйонів Коптюку. Чого тільки вартий ремонт тротуару по пр. Дружби.
      Не пройшло й півроку. Вже мовчу за теплотрасу за 2.о мільйони грн. Лежала 60 років, не разу не проривало. Поки не вліз Коптюк з б/в трубами. До речі від стели Героїв через метрів 30 в сторону Вопака на алеї також прорвало “нові” труби недавно за мільйони прокладені Коптюком. Розрили, як небудь загорнули. І так по всьому місту.

    • В Новіку не дороги погані, а автівки слаби. Хто джипами їздить той не жаліється

  2. Біля будину Носа хороший асфальт, але там він і закінчується. Кільцева вулиця маленька, але влада навіть її не зуміла належно відремонтувати. Місто, безперечно йде вперед.

  3. В нас яма на ямі. Цього року знову спишуть і знову покладуть, щось типу асфальту.

  4. в кінці жовтня на початку листопада 2016 року коптюк робив кусок дороги де стоять маршрутки на 5-му мікрорайоні, вже асфальт зліз

    • А ось в Іваничах дороги всі суперові! В Іваничах вже справжні європейські автобани. Дуже гарні бетонні автотраси також у Локачах, Любомлі. В Турійску усі дороги на вулицях європейського гатунку. І тільки в одному Новіку на усю Україну дорого кепськи!

      • КОПТЮКА НЕМА ОСЬ І КОШТИ НОРМАЛЬНО НА АСВАЛЬТ РОЗРАХОВАНІ
        ВКЛАДЕНІ В АСВАЛЬТ ,А НЕ В КИШЕНІ.

  5. Була свідком, як в кінці грудня сантехмонтаж “клав асфальт” біля гаражів по Чайковського. Була 9та вечора, випав рясний сніг, субота, сипали той асфальт в дири, сам коптюк приіхав на мерседесі і спостерігав за процесом. Видно боявся не встигнути освоїти бюджетні кошти. Шкода телефон сів і не вдалося відзняти процес

      • Ну на Некрасова бордюри в грудні ставили, без всякого бетону, то вже не брехня і не фейк. Сотні нововолинців бачили. Жахіття. Зараз сніг зійде, все покаже. Скільки грошей вбухали, і скільки ще вбухають?

  6. САНТЕХ МОНТАЖ ЩО ЗРОБИВ З ПЕРЕХРЕСТЯМ СВ.ВОЛОДИМИРА І ПР. ДРУЖБИ БІЛЯ СВІТЛОФОРУ , АСВАЛЬТ ЗЛІЗАЄ , ЯК ВЕСНОЮ КРИГА ВСЕ РОЗЛАЗИТЬСЯ ЖАХІТТЯ.

  7. Так що ж робити??? Якщо не жалітися і плакати. А подати запит в міську раду на план ремонтних робіт доріг, а виконавцю запит, на те який результат ми маємо отримати в результаті його ремонту, то ми будемо розуміти(зафіксовано на документі) , що хочемо мати і що виконавець зобов’язується зробити, то тоді можна і за результат спитати.
    Але по перше не повинно бути ” моя хата з краю”. Тобто депутати мають взяти плани мера і гарантії виконавця, а люди, які мешкають, не пожаліти часу і знімати відео і фото, як робились ремонти.
    І тоді можна жарити хоть коптюка, хоть мера

  8. а вулиця бувша молодогвардійців а тепер В.Івасюка від Гірничої до зеленого господарства зовсім нема дороги треба туди пана Сапожнікова щоб поїздив то може щось вийде

  9. Боком їм всім вилізуть ті вкрадені гроші!!! Вже сили не має терпіти те б*ядство!

  10. “Сантехкоптяж” так працює завжди. Щоб встигнути “освоїти” громадські гроші, допоки В.Сапожніков мерствує. Вул Тиха… Ми, ГО “Україна + Польща” мали безпосереднє відношення до перевірок по м. кв. і погонних, виконаних роботах, кількості використаних матеріалів тощо. Довго прокуратура тягнула кота за хвіст. Потім таки перевірила, але без нас, хоча ми й наполягали. Ми їм, все ж, довели, на основі їхнього ж акта, що прокурори брешуть! Що перевірка була сфальшована! Копія акту у мене є. Після цього розпочалися ротації їхніх співробітників. Кого куди – в Луцьк, Ковель і т.д. Все це, робота – організованого злочинного угрупування. Люди! Не бійтеся, пишіть коментарі під своїми справжніми прізвищами – вони бояться Вас, більше, аніж Ви їх.

      • Він іще не пройшов – він іде. А “пройде” він так, як і інші – повною поразкою місцевого тоталітарного режиму у Нововолинську.

  11. На зупинці біля “Грін форта” маршрутка буксувала на новому асфальті хвилини дві. Асфальт покришився та проламався. Ще невідомо з якого, вибачте, гімна його ліплять. Якщо в Сапожнікова немає часу чи не хоче за цим слідкувати, то є в нього якісь зами, якісь служби, які отримують зарплати це ж не малі кошти. Якась органи які слідкують за цими службами.

  12. Бачите,а в депутатів питань не виникає!І як вони можуть виникнути-одна команда!

  13. Почнуться дощи і почнуть засліплювати лайном і пласт воїном.Мені здається це оборона міста від танків ! Ворог не пройде !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер