<

Нововолинські шахтарі поширюють відео, де претендента на генерала ДП “Волиньвугілля” Кисельова спіймали п’яним за кермом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:39 | 2.03.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
5
/ коментарів 8

Все більшої популярності серед користувачів мережі Інтернет, зокрема шахтарів, набуває відео, де потенційного кандидата на директора ДП “Волиньвугілля” Валентина Кисельова у нетверезому стані за кермом затримали працівники ДАІ.

Нагадаємо, що вчора, 1-го березня, представники міністерства привезли на ДП свого претендента на генерала – Кисельова. Гірники відразу при знайомстві впізнали колишнього працівника “Львіввугілля”, якого двічі звільняли з підприємства.

Подейкують, що на Сході, звідки родом спеціаліст, якого відразу “сватають” на посаду директора “Бужанки”, по ньому відкрита кримінальна справа.

Журналісти “ДК ЗАХІД” виявили пана Кисельова у стані алкогольного сп’яніння. Деталі у відео.




коментарів: 8
  1. і цю особу хочуть посадити в крісло гендиректора ДП “Волиньвугілля”? для чого? щоб найближчим часом довести вугільну галузь Волині до занепаду?
    жах та й годі!

  2. Хай додому їде ,дайте йому автомат в руки нехай відвойовує свої шахти і там керує! Можна і Бодю разом з ним!

  3. З таким генеральним у фляговій замість чаю і газ-води буде пиво і горілка

  4. Я вважаю що це відео необхідно надіслати пану Демчишину….Якщо у нього така команда то про яку вугільну галу3ь можна ще говорити.А вам шановні шахтарі Бужанки. якщо ви не нагоните того Макарчука то грош Вам ціна.

  5. Після зборів оте чудо пішло прямісінько до пана Порпилиці. Мені просто цікаво забирати гроші чи платити?

    • Порплиця все зробив для того щоб посадити Кисельова в це крісло, бо з ним в Нововолинську вже ніхто не хоче знатися і брати на роботу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер