<

Нововолинські рятувальники стали переможцями обласних змагань з пожежно-прикладного спорту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:55 | 28.06.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

О 18:00 26-го червня завершилися змагання обласного чемпіонату з пожежно-прикладного спорту за першість. Участь у змаганнях узяли  25 команд, ячасники яких представляли пожежно-рятувальні підрозділи Волинського гарнізону.

Рятувальники виборювали першість у підйомі штурмовою драбиною у вікно четвертого поверху навчальної вежі, подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, сходженні по висувній драбині у вікно 3-го поверху, пожежній естафеті та бойовому розгортанні, – повідомляє прес-служба ДСНС.

На усіх етапах змагань волинські рятувальники продемонстрували завзяту наполегливість і справжній командний дух.

Серед команд першої групи кубок переможця у загальнокомандному заліку здобули рятувальники 5-ої державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинська. Друге – бійці частини спеціальної пожежної техніки міста Луцька. Третє місце також у вогнеборців обласного центру: бронзовими призерами стали працівники державної пожежно-рятувальної частини №2.

Серед команд 2-ої групи місця розподілилися так: 1 місце – у рятувальників ДПРЧ-21 селища Голоби, 2-е здобули представники ДПРЧ-6 міста Ківерці, а на третю сходинку п’єдесталу підійнялася команда ДПРЧ-15 селища Локачі.

Переможці та призери чемпіонату в командному і особистому заліках були нагороджені кубками, дипломами та цінними подарунками.

Підбиваючи підсумки обласних змагань, начальник Управління ДСНС України у Волинській області Володимир Грушовінчук привітав переможців та наголосив, що переможених на чемпіонаті немає. але є гідні приклади для подальшого професійного вдосконалення та підготовки. Очільник обласного управління ДСНС привітав також увесь особовий склад з Днем Конституції України.

DSC_2810
DSC_2783
DSC_2756
DSC_2734




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця