<

Нововолинські рятувальники провели рейд по житловому секторі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:41 | 11.12.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Проведення профілактичних відпрацювань фахівцями ДСНС України – є одним із методів боротьби з пожежами у житловому секторі.

Зазвичай, основними причинами виникнення займань і як наслідок загибелі людей є власна недбалість громадян та нехтування елементарними правилами пожежної безпеки. Паління у ліжку, перевантаження або несправність електромережі та побутових приладів, а також залишені без нагляду сірники у місцях, що легко доступні для дітей майже завжди призводять до пожеж у помешканнях. Тож, рятувальники радять завжди дотримуватися простих правил безпеки у побуті для того, щоб не стати частиною сумної статистики.

Працівниками ДПРЧ-5  УДСНС України у Волинській області 11 листопада 2017 року було проведено рейди щодо відпрацювання житлового сектору в м.Нововолинськ та смт.Благодатне.

Під час бесід увагу мешканців акцентовано на тому, що слід дотримуватися всіх правил безпечної поведінки, не залишати дітей без нагляду, постійно перевіряти справність опалювальних приладів та електроприладів. Особливу увагу було приділено одиноким людям похилого віку, а також соціально-незахищеним верствам населення.

На завершення розмови працівники ДСНС надали громадянам застережні листівки, у яких наводяться поради з питань безпечної життєдіяльності.




один коментар
  1. То все що можуть ті рятувальники по хатах лазити…хіба що ще подзюрити на палаючий вогнем будинок і то недовго бо в машині 2 відра води і діячів шланги….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця