<

Нововолинські рятувальники провели навчання на хлібозаводі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:06 | 24.02.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

24 лютого у Нововолинську на території ПрАТ «Нововолинський хлібзавод» пройшли тренувальні тактико-спеціальні навчання щодо організації гасіння пожеж та проведення аварійно-рятувальних робіт на об’єктах харчової промисловості. 

За легендою пожежа виникла у столярному цеху, яка через велике навантаження горючих матеріалів набула значних розмірів. Черговий персонал підприємства оповістив про подію керівництво об’єкту, викликав оперативно-рятувальні підрозділи міста, а також провів оповіщення та евакуацію персоналу. Аварійні служби підприємства відключили електропостачання. Є постраждалий, – прес-служби ДСНС України у Волинській області.

Працівники ДСНС спочатку евакуювали потерпілого із небезпечної зони, потім відпрацювали гасіння умовної пожежі  та взаємодію із адміністрацію об’єкту.

За результатами тренувань визначено, що керівництво, черговий персонал об’єкту та підрозділи оперативно-рятувальної Служби порятунку “101” м. Нововолинська готові до виконання спільних завдань і дій за при­значенням.

7
4
2




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа