<

Нововолинські “радикали” поскаржилися у СБУ на комуніста Філінюка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:48 | 24.11.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
14
/ коментарі 2

24-го листопада на сесії Нововолинської міської ради депутати від “Радикальної партії Олега Ляшка” зачитали звернення до начальника Володимир-Волинського МРВ УСБУ Мовшука щодо перевірки та правової оцінки виступів Олега Філінюка. 

Йшлося, зокрема, про виступ комуніста Філінюка перед російськими ЗМІ, де він відкрито принижує гідність кожного пересічного українця, а його висловлювання підкреслюють прихильність члена комуністичної партії з Нововолинська до держави-агресора.

Олег Філінюк стверджує, що “дружбу, яка триває століттями” між “братніми” народами ніхто не в змозі зламати та натякає на те, що Україна розпадеться, а її частини приєднаються до інших країн.

“Ляшківці” відзначили, що такі висловлювання є неприпустимими і повинні отримати правову оцінку.

Під зверненням підписалися й представники інших політсил, що входять до складу депутатського корпусу міськради.

_DSC0999_tn

Нагадуємо, що Олег Філінюк на місцевих виборах 2015 підтримував кандидатуру Віктора Сапожнікова на мера Нововолинська. Про це він повідомив інтернет-виданню “БУГ”, зауваживши, що “діючий мер толковий чоловік”. Щодо інших кандидатів на міського голову комуніст виразився: “Вони пусте місце”.




коментарів: 2
  1. А нововолинські радикали не хочуть поскаржитись на власників ТТІ по питанню рейдерського захоплення телебачення “Львівська жінка”

  2. А нововолинські “радикали” не хочуть поскаржитись на факт відсутності на будівлі дитячого садочка,де шахрайським методом передано прокуратурі міста,котра в День вшанування пам”яті вояків УПА,День Українського Козацтва,День Захисника Вітчизни і вшанування Пам”яті загиблих під час українсько-російської війни на сході, не спромоглася вивішити ДЕРЖАВНИЙ ПРАПОР УКРАЇНИ,чим самим зсаботірували указ президента України чим самимстали колаборністами і зрадниками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер