<

Нововолинські правоохоронці знайшли злодія за вкраденим телефоном

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:29 | 25.06.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Чоловіка, який посеред білого дня пограбував волинянина просто на зупинці, правоохоронці вичислили за вкраденим мобільним телефоном. 

Три роки тому мешканець міста Тернопіль переїхав на Волинь і влаштувався працювати на автосервіс, – пише Під прицілом.

Одного дня  він велосипедом повертався з роботи і побачив, що на зупинці дрімає чоловік напідпитку. Зметикувавши, що можна легко поживитися, чоловік під’їхав до зупинки, присів біля сплячого чоловіка і побачив, що поруч лежить куртка та мобільний телефон п’янички.

Не довго думаючи, зловмисник схопив телефон і витягнув з кишені куртки паспорт, а звідти дістав банківську картку. Користуючись тим, що його ніхто не бачив, злодій сів на велосипед та поїхав до банкомату.

Підбираючи пін-код до картки, спритник ввів рік народження потерпілого і так йому вдалося зняти з картки 1 900 гривень. Картку і паспорт злодій викинув, а телефон залишив собі, який в подальшому віддав своєму другу.

І саме через те, що друг активував телефон, правоохоронці знайшли злодія. Пізніше грабіжника затримали та відкрили проти нього кримінальне провадження.

В суді обвинувачений цілком визнав свою вину і щиро розкаявся. Разом з тим і потерпілий просив його суворо не карати, мовляв усі збитки вже відшкодовані. Враховуючи ці обставини, суддя Нововолинського міського суду засудив злодія до 4 років позбавлення волі з трирічним іспитовим терміном.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер