<

Нововолинські пожежники отримали допомогу від колег із Польщі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:50 | 20.02.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Такі потрібні у роботі пожежні рукави (гнучкі трубопроводи для транспортування вогнегасних речовин) тепер вже є у пожежно-рятувальній частині №5 Нововолинська. А отримали їх від колег з Польщі – обласного управління добровільної пожежної охорони Варшавської області.

Спочатку гості з сусідньої країни разом із начальником МВ УДСНС України у Волинській області Іваном Саюком завітали до першого заступника міського голови, секретаря ради Володимира Рожелюка, де обговорили ряд питань, – інформує сайт Нововолинської міської ради.

Богдан Марковскій, колега з Польщі, наголосив, що їхня допомога в Україну– це тільки початок, бо мають наміри й надалі підтримувати нас у такий непростий час.

«Я знайшов спонсорів, і ось привезли до Нововолинська сім рукавів, вартість одного – до ста доларів, а також сучасну мигалку на одну з пожежних машин, вартість якої сто доларів. Видимість такої мигалки у похмурий день приблизно кілометр, а вона розвиває різні типи сигналів, в залежності від дороги, якою прямує. Це не перша допомога, подібними сиренами завдяки нам вже обладнані машини швидкої допомоги у Луцьку та є по одній у кожній пожежній частині обласного центру», – розповідає Богдан Марковскій.

Такі сучасні прибори не тільки доповнюють оформлення пожежного автомобіля, а й дозволяють на 5 хвилин раніше діставатися на місце виклику, а це означає, що зростає у рази шанс врятувати чиєсь життя.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер