<

Нововолинські перевізники самовільно змінили ціну проїзду?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:00 | 30.12.2014 / Нововолинськ / , , , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Аби дістатися до селища Жовтневого маршрутним таксі №13 Нововолинськ-Жовтневе, 27-28 грудня треба було заплатити 5 гривень замість 3,25 гривні.

У зв’язку з шахтарськими акціями, дорога в напрямку траса Ковель-Жовква біля річки Західнгий Буг вихідними була закритою. Страйкарі не пропускали жодного автотранспорту, в тому числі й громадського , пише Волинь Post

Пасажирів із селища маршрутка довозила до кільця, до міста ті діставалися пішки. У базарні дні охочих дістатися назад додому було чимало, тож перевізники вигадали нехитру схему. Доїзд із міста до кільця коштував 2 гривні, а там на пасажирів очікував інший мікроавтобус, водій якого за дорогу просив 3 гривні. Тож разом – 5 гривень.

Начальник управління транспорту та зв’язку Нововолинської міської ради Юрій Коцура про ситуацію дізнався з уст журналістів. Каже – скарг від пасажирів не надходило.

«Виникла така ситуація, що перевізники, щоб не зупинити рух в напрямку селища Жовтневого, здійснювали перевезення таким чином. З однієї сторони це неправильно, але якщо би перевізники відмовилися здійснювати перевезення взагалі, селище було б відрізане. Надалі спробую розібратися в цій ситуації, бо до сьогодні я такою інформацією не володів», – каже Юрій Коцура.

Пасажири, втішені думкою, що не доведеться пішки діставатися в морозну погоду додому, платили за проїзд стільки, скільки їм диктували перевізники. Втім, були й такі, хто обурювався, мовляв, у скруту завжди знайдуться охочі підзаробити. Але більшість пасажирів, з якими нам довелося поспілкуватися, все-таки готові платити більше й закрити очі на огріхи перевізників. Аби тільки шахтарі повернулися додому з втішниим новинами і відстояли своє право на роботу і вчасну зарплату.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер