<

Нововолинські медики «відкачали» чоловіка, який 25 хвилин був мертвий

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:48 | 31.03.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарі 4

Волинські медики врятували життя чоловіку, у якого на 25 хвилин зупинилося серце.

Про це йдеться на сторінці у Фейсбуці голового лікаря “Волинського обласного центру екстренної медичної допомоги та медицини катастроф” Олега Куца, – повідомляє ІА Волинські новини.

28 березня о 8год.28 хв. до диспетчерської Волинського обласного центру ЕМД м. Нововолинська надійшов виклик від жителя села Низкиничі Нововолинського району 1944 р.н., з приводу болю за грудиною, задишку, пітливість.

Бригада ЕМД прибувши на місце виклику о 8 год. 37 хв. провела обстеження та електрокардіографічне дослідження хворому і діагностувала гострий інфаркт міокарду. Надавши невідкладну допомогу його терміново госпіталізували в міську лікарню.

Проте, в приймальному відділенні стан пацієнта раптово погіршився: о 09 год. 25хв. наступила раптова смерть. Бригада ЕМД негайно розпочала серцево-легеневу реанімацію, зокрема ШВЛ, непрямий масаж серця. Для моніторування серцевого ритму використали дефібрилятор. Допомогу бригаді надавали чергові лікарі приймального та реанімаційного відділень.

Завдяки професіоналізму та спільним, злагодженим діям медичних працівників реанімація була успішною – на 25-й хвилині у хворого з’явилося дихання, відновився кровообіг. Хворого в свідомості та стабільному стані транспортували в реанімаційне відділення.




коментарів: 4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа