<

Нововолинські ліцеїсти отримали дипломи бізнес-школи від «Приватбанку»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:00 | 27.12.2014 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Навчання проходило на базі Нововолинського ліцею-інтернату. Протягом трьох місяців учні вивчали фінансову грамотність, брали участь у ділових іграх та тренінгах, були на екскурсії у відділені банку, спілкувались із його працівниками та перевіряли на практиці професії у банківському секторі. Така освітня програма для школярів шахтарського міста керівництвом «Приватбанку» була організована вперше, але не востаннє – пише видання Нововолинськ.com.ua 

« Курси започаткували на базі ліцею, оскільки дирекція закладу першою відгукнулася на нашу пропозицію, плануємо надалі проводити подібні навчання у інших освітянських установах міста, адже результати перших випускників бізнес-школи вражають. Учні стали більш обізнаними у банківський сфері та фінансах, що неабияк пригодиться у майбутньому»,—розповідає директор Нововолинського відділення «Приватбанку» Руслан Кравецький.

Still1226_00006

У бізнес-школі навчались учні 8-11-их класів. Випускники зізнаються, місяці навчання пролетіли непомітно, заняття були цікавими та незвичними, теоретичні знання підкріплювались практикою.

Випускникам були вручені подарунки та сертифікати про закінчення бізнес-школи Юніор-Банк, що дають змогу у подальшому проходити виробничу практику та співбесіди при влаштуванні на роботу поза конкурсною основою у відділенні «Приватбанку».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа