<

Нововолинські інстаблогерки заспівали з гуртом «Калуш» мінікавер на відомий трек

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:44 | 27.01.2022 / Нововолинськ /
Перегляди
2689
/ Коментарі відсутні

26-го січня після концерту відомого українського гурту «Калуш», який відбувся у Нововолинському палаці культури, сестри-близнючки Іра та Катя Манецькі заспівали пісню з артистом.

Дівчата розповіли БУГу, що за день до концерту вони вирішили написати солісту гурту з пропозицією заспівати разом. Їм одразу відписав менеджер і сказав, що це можливо.

“Якщо чесно, страшно було запитувати про це, напевно, боялися, що відмовить. Але водночас не могли втратити такого шансу, і все було не дарма”, – говорять блогерки.

Іра та Катя кажуть: дуже хвилювалися, коли почали співати. Вони надіються, що це не останній раз, коли виконували щось разом зі співаками. Дівчата впевнені, наступного разу буде точно краще.

Пісню для мінікаверу сестри обрали «Зорі». Цей трек був першим, завдяки якому вони й дізналися про гурт «Калуш».

Говорять, що довго поспілкуватися з солістом гурту Олегом, вони не мали змоги, адже усі глядачі, які прийшли на концерт, теж чекали його виходу, щоб взяти автограф та зробити спільне фото. Тому відео потрібно було знімати швидко.

Дівчатам дуже сподобалося, що на концерт прийшла не лише молодь, а й дорослі.

“Круто, що жителі міста підтримують українське! До речі, уся зала була заповнена. Тому, якщо вам випаде нагода відвідати концерт гурту «Калуш», зробіть це, бо була справді класна атмосфера”, – додали Іра та Катя.

Читайте також:

Популярність та один на двох блог в інстаграмі: близнючки з Нововолинська розповіли про своє життя та захоплення.

Соліст гурту «Kalush» Олег Псюк розповів про творчий образ, свій перший концерт та колаборацію з українськими артистами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок