<

Нововолинські дороги: по вулиці Ватутіна діти, йдучи до школи, одягають на ноги кульки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:58 | 16.02.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
6
/ коментарів 5

До депутата Нововолинської міської ради Богдана Бадзюня звернулися жителі вулиці Ватутіна щодо вирішення проблеми доріг. Із нововолинцями вдалося також поспілкуватися журналісту “БУГу”.

Це не забитий кусочок віддаленого Полісся, це – вулиці шахтарського міста Нововолинськ і його дороги. По Ватутіна є ділянки, де без гумових чобіт не обійтися ніяк. Локально вулиця знаходиться у найнижчій точці, куди стікають води, і це не єдина біда її мешканців.

Проблема з підтопленням, кажуть жителі, така ж давня, як і місто. Колись тут було озеро, а при закритті шахт підземні води ще піднялися. Люди розповідають, що моментами вода стояла по фундаменти будівель. Хто міг, зробили насипи і трохи підняли власні подвір’я, щоб уникнути проблеми.

DSC_0851_tn

На даний час вулиця перейшла в стічну яму. Не рятує й щебінь, яким там періодично посипають.

“Ви рано прийдіть і подивіться, як учні йдуть в школу. Ми ходили в кульках на ногах, тепер наші діти ходять. Все, що можна самим вирішити, – вирішуємо”, – каже Володимир Федорович.

Жителі впевнені, що по документах тут давним-давно є дорога. Подейкують, що на паперах неподалік вулиці навіть пам’ятник Лесі Українці стоїть. Хоч насправді пам’ятника побачити не вдалося, а от місце, де збираються наркомани журналістам показали.

І все ж таки народ надіється, що за підтримки влади вдасться зробити тут нормальну асфальтовану дорогу. Жителі платили гроші із власних кишень, привозили породу, самотужки її вирівнювали. Не раз писали звернення у Нововолинську міську раду, готуються звертатися в область.

DSC_0823_tn
DSC_0830_tn
DSC_0836_tn
DSC_0842_tn
DSC_0847_tn
DSC_0850_tn




коментарів: 5
    • ну то треба щось робити, кричати про то.
      От люди прийшли до депутата, він робить трохи розголосу і пробує щось там рішати.

  1. Тут в центрі міста (по Зеленій) дорога не краща, а ви про Ватутіна говорите. Ніхто ж не каже асфальтувати – пустіть грейдер й засипте ями породою, вже хоч трішки краще буде.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер