<

Нововолинські діти вітали військових з Днем святого Миколая

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:33 | 19.12.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
49
/ 1 коментар

У рамках акції “Вітання військових з Днем святого Миколая”, яка проходила 19 -го грудня у Нововолинську з ініціативи волонтерів Нововолинського центру допомоги військовослужбовцям, школярі виступили з віршованими рядками та пісенними композиціями для українських бійців.

Вихованці Нововолинського центру дитячої та юнацької творчості, зокрема, ансамбль “Паросток” та учасники духового оркестру, учні школи мистецтв та електромеханічного коледжу привітали військових зі святом святого Миколая, виступивши з концертом на Центральному ринку міста. Дітки порадували перехожих віршованими рядками та патріотичними піснями та змогли пробудити у заклопотаних повсякденними справами дорослих передчуття свята.

На жовто-блакитному стязі усі бажаючі писали побажання нашим захисникам. Дитячі вітання відзняли на камеру і найближчим часом волонтери передадуть їх воїнам, які обороняють кордони України.

Зі слів Анатолія Величка, котрий збирає допомогу військовим, Нововолинський центр допомоги військовослужбовцям має зв’язок практично з усіма солдатами, які перебувають на передовій, та їх родинами. Волонтери доставляють їм взуття, термобілизну, продукти та медикаменти, бензопили, сокири, поліетиленову плівку, “буржуйки”, інструменти для ремонту важкої техніки. Військовим придбано і доставлено 50 радіостанцій, прибори нічного бачення, біноклі. Завдяки меценатам, в офісі центру, церквах міста зібрано близько 792 тисячі гривень для солдатів.

Під час акції також також проводився збір коштів для військовослужбовців. Вітання школярів передасть в Луганську область волонтер Валерій Курстак, який невдовзі вирушить у чергову поїздку на Схід.

_DSC0257_tn
_DSC0245_tn
_DSC0214_tn
_DSC0284_tn
_DSC0288_tn
_DSC0302_tn
_DSC0304_tn
_DSC0313_tn
_DSC0319_tn
_DSC0322_tn




один коментар
  1. Під час благодійної акції Нововолинський центр допомоги віськовослужбовцям зібрав 1422грн, які будуть витрачені на закупівлю необхідного спорядження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа