<

Нововолинські депутати вважають непрофесійними дії чиновників Мінфіну та Міненегровугілля

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:42 | 22.05.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Критична ситуація,що склалася з фінансуванням будівництва шахти №10 “Нововолинська” неодноразово змушувала працівників копальні проводити акції протесту.

Так, 22-го травня гірники знову змушені перекривати дорогу перед мостом через річку Західний Буг. Гірники не вірять жодним обіцянкам, тому вирішити протестувати допоки не отримують заборговані кошти по зарплаті на особисті рахунки.

Відповідним рішенням сесії міської ради відповідно до ЗУ “Про місцеве самоврядування в Україні” було вирішено терміново надіслати телеграму до Прем’єр міністра України, Міністра фінансів та Міністра енергетики та вугільної промисловості з проханням невідкладно втрутитись у вирішення питання погашення заборгованості по будівництву шахти №10 “Нововолинська”.

У документі йдеться, що незважаючи на обіцянки до 20-го травня 2015 року профінансувати заборгованість за виконані роботи по будівництву даної новобудови кошти із Державного бюджету не надходять. Такі дії з боку Уряду України спонукають шахтарів до поновлення акцій протесту.

Сесія Нововолинської міської ради одноголосно вважає, що затримка у фінансуванні спричинена непрофесійністю та провокативними діями чиновників Міністерства фінансів та Міністерства енергетики та вугільної промисловості. Тому місцеві депутати звертаються із проханням вжити заходів щодо покарання винних і прискорити фінансування за виконані роботи на новобудові шахти №10 “Нововолинська”.




один коментар
  1. Проти чиновників ДП”Волиньвугілля” поружена чергова кримінальна справа. Державі знову заподіяна шкода на чотири з копійками мільйона гривень. Раніше була кримінальна справа по незаконному нарахуванню начальством собі премій на мільйон. Питання до депутатського корпусу-таки ЗЛОЧИННІ ДІЇ ВУГІЛЬНОГО КЕРІВНИЦТВА депутати вважають професійними?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер