<

Нововолинські депутати прийняли звернення щодо свавілля Волиньгазу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:06 | 14.07.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
3862
/ 1 коментар

На сесії 14-го липня депутати Нововолинської міської ради прийняли звернення до прем’єр-міністра, голови Волинської ОДА та голови правління підприємства “Волиньгаз” щодо безпідставних нарахувань показів лічильників споживачам палива.

Починаючи з березня 2021 року до депутатів міської ради та представників влади систематично надходило чимало звернень від абонентів ПАТ “Волиньгаз” зі скаргами на неправильні показники в платіжках.

Незважаючи на те, яким способом подані показники – через електронний кабінет, вайбер-чат чи телефонію – нарахування здійснюється за параметрами, що суттєво відрізняються від переданих споживачами, і нараховують інший обсяг використаного палива.

Нововолинська філія Волиньгазу не надає належних консультацій, йдеться у зверненні депутатів. Лише інформують громадян про збій в системі, який і зумовлює такі цифри, та рекомендують сплачувати зазначені суми, обіцяючи потім здійснити перерахунок.

Споживачам, які сплачують лише свою вартість – помноживши кількість кубометрів на тариф – надсилають повідомлення про відключення газу через заборгованість.

Мешканці Нововолинської громади розповідають, що зателефонувати на гарячу лінію дуже складно, а якість обслуговування бажає бути кращою.

Депутати Нововолинської міської ради просять невідкладно розібратися в ситуації, провести перевірки та усунути недоліки. Також провести інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо усіх проблемних питань.




один коментар
  1. Починаючи з БЕРЕЗНЯ 2021 року до депутатів міської ради та представників влади СИСТЕМАТИЧНО надходило чимало звернень. Зараз вже ЛИПЕНЬ !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа