<

Нововолинські депутати не прийшли на сесію, на якій мали би затвердити посаду в виконкомі для дружини Сторонського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:26 | 30.07.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2421
/ коментарі 4

30-го липня о 16:00 мало б відбутися засідання позачергової сесії Нововолинської міської ради. Однак із 34-х обранців з’явилися лише вісім.

Засідання сесії не розпочалось через відсутність кворуму. Нагадаємо, мали розглядати питання про збільшення штату виконкому на одну посаду. Аби прилаштувати дружину Андрія Сторонського, яку рішенням суду зобов’язали поновити на роботі в виконавчому комітеті.

Підтримати рішення ради, яке б повернуло дружину на посаду, не прийшов і сам Сторонський.

Міський голова Нововолинська Борис Карпус прокоментував рішення суду, зазначивши, що його будуть оскаржувати.

“Мала відбутися сесія, у нас є рішення про поновлення Інни Сторонської на роботі в органи місцевого самоврядування. Відповідно до чинного законодавства, видав розпорядження про скликання позачергової сесії. Натомість депутати не прийшли на це засідання. Думаю, я солідарний з тими, хто не прийшов”, – каже голова громади.

Зроблено дослідження, що для відділу держреєстру у виконкомі Нововолинської міськради вистачає дві людини, наголосив мер. Натомість їх було три, де була працевлаштована дружина першого заступника міського голови Андрія Сторонського. Під неї було зроблено зміни в структурі штату, і для неї особисто введена ця посада, говорить Карпус.

“Штатну одиницю ліквідували, було вручено повідомлення про вивільнення, але люди далі чіпляються за посади. Андрій Миронович хоче незрозумілої справедливості і пішов у суд.




коментарів: 4
  1. А грошики мають виплачувати не з бюджету а з кишень тих,хто прийняв таке рішення,якщо це незаконно.

  2. Яка різниця прийшли депутати, чи не прийшли ? Через декілька місяців ще 100 тис. викладемо. Закон є закон. І так поки Сторонська на пенсію не вийде. Якісь дитячий садочок !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер