<

Нововолинські чиновники вважають, що у місті об’єктів туризму і рекреації нема

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:15 | 23.07.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
5
/ коментарів 5

Саме так висловилися нововолинські чиновники на запит сектору туризму Волинської ОДА.

Цей лист у Facebook оприлюднив завідувач сектору туризму Віталій Чернець.

«Виконавчий комітет Нововолинської міської ради повідомляє наступне, що у м.Нововолинську відсутні об’єкти туризму і рекреації», – йдеться у листі-відповіді від керуючої справами виконкому В.Магдисюк.

11745725_1048678428483234_3632074252354927345_n (1)




коментарів: 5
  1. 100 %. А шо не так. Ну то давайте повписуємо готелі і ресторани і будемо радіти з того, як багато місць туристи можуть в нас відвідати. Дебі…зм

  2. … Добре що хоч вихiдний номер листа є, бо в цьому мiстечку i це не завжди присутнє на документах…

  3. Цікава позиція завідувача сектору туризму Віталія Чернеця… Якщо йому не сподабалася така відповідь чиновників Нововолинська, то б принаймні міг би відірвати свій … від крісла і приїхати в Нововолинськ поцікавитися і подивитися що і як. Але ж Вони тепер всі “йдуть в ногу з часом”… для чого їхати???!!! кинув документ у Facebook і все, проблема вирішена (ніби…). Запрошуємо Вас, дорогенький, приїдьте і подивіться, а тоді звітуйту в соцмережах!!!

    • Не бачила самого документа на який надiслана вiдповiдь, але якщо у ньому йдеться про Проект програми розвитку туризму та рекреацiй областi, то потрiбно сiсти, подумати та подати пропозицiї щодо розвитку туризму в пiдконтрольному тобi регiонi, а не “нема то хай собi не буде, зате ми наркоманiю розвиваєм та квартирнi махiнацiї без всяких там затверджених програм”, справдi навiщо в такому розвинутому до певного рiвня мiстi як Нововолинськ шукати туристичнi об’єкти? Хiба екстремальнi – “Сходи на терикон-замочи гопнiка”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа