<

Нововолинське підприємство знищило вилучену зброю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:55 | 6.10.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Волинські поліцейські на ливарному підприємстві у Нововолинську знищили добровільно здану, знайдену та вилучену зброю.

Про це інфомує прес-служба відомства.

Щороку правоохоронці вилучають із незаконного обігу різноманітну вогнепальну, холодну зброю та боєприпаси. Після завершення судових розглядів речові докази передають на зберігання, а потім знищують. Зокрема, цього разу за третій квартал було вилучено і знищено 44 одиниці різноманітної зброї.

На ливарному підприємстві переплавили 6 гладкоствольних мисливських рушниць, 13 газових пістолетів і револьверів, 5 пістолетів травматичної дії, 9 пневматичних пістолетів, 11 одиниць холодної зброї. Крім цього, правоохоронці знищили понад 600 боєприпасів, зокрема, набої до мисливської та стрілецької зброї.

Тож, небезпечні знахідки перетворяться на деталі для обладнання, предмети побуту. Правоохоронці нагадують громадянам: на території області триває місячник добровільної здачі зброї. Незаконне зберігання зброї, боєприпасів, вибухівки – це злочин, за який законом передбачено кримінальну відповідальність.

Зокрема, згідно зі статтею 263 Кримінального кодексу України, передбачено позбавлення волі на строк від двох до п’яти років. Однак у випадку добровільної здачі зброї до органів внутрішніх справ громадяни звільняються від кримінальної відповідальності.

pm918image005
pm64image004
pm392image002
pm76image001




коментарів: 2
  1. А шо там з продавцями наркотиків ? Зробили опитування, зробили обшуки, написали статтю, виклали фото.
    А далі що? Як продавали так і продають далі. Який був сенс того всього?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер