<

«Нововолинська спілка ветеранів АТО» налагоджує співпрацю із центром зайнятості

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:32 | 6.08.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
12
/ Коментарі відсутні

Задля допомоги учасникам АТО, що перебували в зоні бойових дій, нещодавно в місті Нововолинську була створена громадська організація «Нововолинська спілка ветеранів АТО».

Спілка має на меті об’єднати ветеранів війни, яка триває на Сході України, котрих стає дедалі більше. Очолив ветеранську організацію Олександр Кондисюк, кандидатуру якого члени спілки підтримали одноголосно. Майор 51-ої бригади, якого уже записали в ряди загиблих, проте він виявився живим. Олександр пробув у полоні чотири місяці і таки повернувся додому, – повідомляє сайт міської ради.

Протягом 2015 року до Нововолинського міського центру зайнятості звернулись за наданням послуг понад 30 демобілізованих учасників АТО. Задля підвищення рівня їхньої поінформованості в приміщенні центру зайнятості проведено презентацію діяльності спілки ветеранів АТО.

Голова організації Олександр Кондисюк запропонував присутнім членство в спілці, розповів про напрямки діяльності та мету її створення. Спілка створена, щобсприяти консолідації та координації зусиль у справі широкого, більш ефективного використання наявних можливостей у забезпеченні захисту своїх політичних, економічних, соціальних прав, наданню оздоровчої, медичної, психологічної, моральної та матеріальної допомоги членам громадської організації. Також чоловіки планують брати участь у громадсько-політичній діяльності; проводити масові заходи; активно долучатися до організації виховання у молоді та підлітків високих морально-етичних якостей, патріотизму, готовності до захисту Вітчизни та багато іншого. Міською радою виділено приміщення для офісу громадської організації.

Директор центру зайнятості Ігор Кантор поінформував присутніх про можливості служби зайнятості, зокрема, щодо працевлаштування, проходження професійного навчання, в тому числі і в центрах професійно-технічної освіти ДСЗ, та сприяння у започаткуванні власної справи. Для прикладу, двоє учасників АТО вже скористались цією можливістю та започаткували власний бізнес.

Зустріч пройшла в дружній обстановці, присутні обмінялись контактними даними та обговорили, з якими проблемами вони стикаються зараз. Маємо надію, що консолідація зусиль та координація спільних дій стануть результативними, і разом ми допоможемо нашим захисникам вітчизни.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер