<

Нововолинська школярка здобула перемогу у ІІ Всеукраїнській мистецькій акції «Мій Шевченко»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:17 | 15.10.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Вихованка загальноосвітньої школи №2 другокласниця Даринка Никитюк здобула перемогу у ІІ Всеукраїнській мистецькій акції «Мій Шевченко», яку  організували Національний музей Т.Г.Шевченка та Національний центр «Мала академія наук».

-За умовами акції  кожен маленький учасник мав власноруч каліграфічно написати уривки з творів Кобзаря, намалювати до  них ілюстрації й укласти книжечку. Далі роботи відскановувалися й  розміщувалися на сайті конкурсу для проведення інтернет-голосування, оригінал надсилався на адресу організаторів акції – у Національний музей Тараса Шевченка, – повідомила заступник директора з навчально-виховної роботи  навчального закладу Алла Островська .-   Влітку в Києві була організована виставка дитячих робіт з усієї України, їх надійшло на адресу організатора аж 4500.  За результатами інтернет-голосування та рішенням журі кращою визнана саморобна книжечка  нашої Даринки! З Волинської області лише вона одна здобула перемогу, – повідомляють на сайт міськради.

Дівчинка потрудилася на славу, підтримали її в цьому мама  Яна Василівна   й перша вчителька Седлерук Наталія Миколаївна.

Найприємнішим моментом, за словами Даринки, була звістка про те, що її запрошено в столицю на нагородження. Туди вона поїхала у вересні разом із мамою та своєю вчителькою. Дівчинка отримала Дипломом за І місце в номінації «Книга», Подяку «За багатогранний талант і яскравий мистецький хист» та справжню колекцію книг українських письменників.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер