<

Нововолинська школярка Анна Шемейко – переможець Міжнародного фестивалю «Веселка миру»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:27 | 28.05.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

Загальновідомо, що обдарована дитина – майбутнє України. До таких належить Шемейко Анна, яка народилась 11травня 1999 року в місті Нововолинську. З 2005 року навчалася в Староцаричанській середній школі Білгород-Дністровського району Одеської області.

Шлях на сцену розпочався у п’ятирічному віці, коли вперше взяла участь у міжрегіональному фестивалі «Паросток» і була відзначена Дипломом за зайняте І місце. З 2007 року продовжує навчання в ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6 м. Нововолинська Волинської області. Учениця має від природи дуже гарні вокальні здібності. Вважає, що любов до пісні передалася від дідуся і бабусі, а розвивали талант батьки, педагоги. Мама, Шемейко Наталія Петрівна, займається професійно вокалом, на даний час працює музичним керівником дитячої дошкільної установи №9. Тато, Шемейко Олександр Миколайович, виконує пісні, акомпануючи на гітарі. Сольний спів почала опановувати на уроках спеціалізації з 2007 року, навчаючись у Нововолинській школі мистецтв під керівництвом викладача Кондратюк А.В. Займається співом в академічній манері, виконує як класичний репертуар, так і естрадний. Анна щороку бере участь у творчих конкурсах, фестивалях міського, обласного, Всеукраїнського, Міжнародного рівнів, – повідомляє сайт Нововолинської міськради.

Її мрія – присвятити своє життя пісні. За роки навчання виявила старанність, наполегливість, зацікавленість, творчий підхід і досягла високих результатів:

– неодноразово нагороджувалася грамотами за активну участь у художній самодіяльності школи, міста як переможниця в молодіжному фестивалі «Нововолинські зорі», міському конкурсі «Срібні дзвіночки» (2007 р.);

– лауреат міського туру фестивалю-конкурсу «Таланти твої, Україно!» (2007 р.), міського фестивалю юних талантів «Зоряний дощ» (2006 р., 2007 р.);

-дипломант міжрегіонального фестивалю «Мамині зіроньки» (2012 р.), «Зимова фантазія – 2013», м.Київ;

– зайняла призові місця у фестивалях-конкурсах солістів-вокалістів:
«Зоряний спалах – 2013», м. Львів –ІІІ місце;
«Урок казки -2013» у номінації «Чарівний голос», м.Київ –І місце;
«Мамині зіроньки – 2014», м. Сокаль – ІІІ місце;
«Молоді таланти Волині – 2014», м. Луцьк – І місце;
«Різдвяна зіронька -2014», м. Мукачево – ІІ місце;
«Свято дитячих мрій», м. Київ – І місце;
«Твій Шанс -2014», м.Луцьк – І місце.

У квітні-травні 2015 року в місті Стара Любовня (Словацька Республіка) відбувся Міжнародний фестиваль дитячо-молодіжної творчості «Веселка миру», в якому взяли участь понад 200 осіб з різних регіонів України та Словацької Республіки. Анна Шемейко завоювала ІІ місце у номінації «Вокал».

Вітаємо з перемогою і бажаємо творчих успіхів!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер