<

Нововолинська “Самопоміч” оприлюднила список кандидатів, які представлятимуть партію на виборах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:40 | 23.09.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
15
/ Коментарі відсутні

На зборах 22-го вересня Нововолинська організація політичної партії “Об’єднання “Самопоміч” визначила список кандидатів в депутати до Нововолинської міської та Волинської обласної рад.

Попередньо в неділю 20-го вересня були збори партії, на яких узгодили виборчі дільниці між кандидатами в депутати. Також обговорили кандидатуру на перший номер в виборчому списку до Нововолинської міськради.

“Все відбувалось демократично. Рішення були прийняті на підставі загального голосування. Проводилось обговорення через певні накладки по дільницях, однак, використовуючи принцип загальної вигоди, тобто враховуючи сумарну кількість голосів, яка може бути від перестановки кандидатів, приймалося компромісне рішення. Фактично, у нас всі нові обличчя. Ми налаштовані працювати конструктивно і спільно вирішувати поставлені завдання”, – відзначив голова міського осередку партії “Об’єднання “Самопоміч” Борис Бабійчук.

На область міська організація політичної партії висуває 5 кандидатів: лікар Нововолинської центральної міської лікарні  Олег Шепелик, директор благодійного фонду “Карітас” Володимир Кметь, директор благодійного фонду “Нововолинський центр допомоги військовослужбовцям” Борис Бабійчук, директор шахти “Бужанська” Павло Танчев, працівник благодійного фонду “Карітас”, аналітик Вікторія Бойко.

Рішенням зборів Нововолинської міської організації політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» про висування кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів міської ради визначено такі кандидатури:

Бабійчук Борис Федорович
Богдан Олександр
Бойко Вікторія Олександрівна
Гнатишен Олег Миколайович
Дмитрук Сергій Євгенович
Здига Алім Іванович
Кметь Володимир Богданович
Кравчук Наталія Олегівна
Куриленко Віктор Петрович
Лазаренко Павло Володимирович
Макаров Сергій Вікторович
Мухамеджанов Анатолій Хусейнович
Нич Тамара Ярославівна
Панчук Тетяна Петрівна
Савонік Ірина Романівна
Сіранчук Вадим Ігорович
Скороходова Людмила Василівна
Скриннікова Вікторія Петрівна
Соловйов Руслан Олександрович
Танчев Павло Михайлович




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця