<

Нововолинська прийомна сім’я поповнилася трьома дітками

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:25 | 10.06.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Днями у центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулося засідання  групи взаємопідтримки для прийомних батьків та батьків вихователів. Найкращі вітання приймали прийомні батьки Редько Оксана Володимирівна та Олег Олексійович.

Адже їхня сім’я поповнилася трьома дітками, які потребували батьківської любові. Присутні побажали подружжю  Божого благословення, здоров’я, мирного неба і щоб гаряче полум’я їхньої любові не затьмарили ніякі негаразди, – повідомляє сайт міськради.

На засіданні групи взаємопідтримки присутні ділилися досвідом адаптації дітей до сімейного середовища, обговорювали як краще  зрозуміти дитину та швидше пройти етап адаптації з якомога кращим результатом. Прийомні батьки ділилися власним досвідом щодо формування нових умінь і навичок, розповідали як навчити дітей дотримуватися розпорядку дня, виявляти позитивні емоції.

Вели мову про можливість і потребу оздоровлення прийомних дітей та дітей-вихованців. Обговорили загальні правила поведінки на водних об’єктах.

Директор центру Лілія Бойко акцентувала увагу на проведенні роботи з метою популяризації прийомної сім’ї як найефективнішої форми виховання дітей, які потребують піклування.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок