<

Нововолинська молодь реалізовуватиме соціальний арт-проект “Корисні знаки”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:14 | 7.02.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Молодіжний ресурсний центр «Нові крила» у Нововолинську незабаром розпочне реалізацію нового проекту «Корисні знаки».

«Мета цього арт-проекту – пробудження свідомості громадян та залучення мистецтва у повсякденне життя нововолинців», – зауважив керівник проекту та  МРЦ “Нові крила” Павло Медина.

Фінансовою підтримкою креативну ідею молодих людей забезпечить Британська Рада в Україні та фонд Ігоря Гузя «Прибужжя».

«Цей проект стане прикладом того, що діяти можна вже зараз! Знаки спонукатимуть до добрих справ, а це неодмінно вплине на рівень розвитку культури та взаємоповаги серед нововолинців. Сподіваюсь, що до акції долучиться багато волонтерів і ми разом працюватимемо над втіленням ідеї в життя», – зазначила менеджер  проекту Ангеліна Власюк.

«Ідея проекту – внести в буденне життя кожного нововолинця щось нове, позитивне, підштовхнути людей до того, аби бути трішки добрішими, щирішими і сміливішими. Адже, погодьтеся, нам усім цього бракує. Тому ми хочемо, аби маленькі деталі на вулицях нагадували кожному про дзвінок мамі, квіти коханій, чи просто посмішку – такі прості але дуже важливі речі», – розповіла менеджер  проекту Дарина Харук.

До втілення проекту в життя запрошуються всі охочі. Можна писати свої ідеї, побажання, а також стати волонтером проекту.

Контакти МРЦ “Нові крила” в соцмережах: “Вконтакті” та Facebook.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця