<

Нововолинська молодь долучилася до всеукраїнського флешмобу “Україна за безпеку дорожнього руху”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:44 | 14.05.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

13-го травня у рамках Тижня безпеки дорожнього руху з  ініціативи ДП «Український медичний центр безпеки дорожнього руху та інформаційних технологій» МОЗ України» у Нововолинську  на  Майдані Незалежності відбувся  всеукраїнський флешмоб  під назвою «Україна за безпеку дорожнього руху». Його мета – привернення уваги до проблеми смертності та травматизму внаслідок порушення правил дорожнього руху.

Організували захід працівники відділу  у справах молоді та спорту міськвиконкому. У ньому взяли участь студенти Нововолинського електромеханічного коледжу, школярі загальноосвітніх шкіл міста, лідери навчальних закладів, яких об’єднав гурток «Шкільний активіст», що діє при Нововолинському центрі дитячої та юнацької творчості, – повідомляє сайт міськради.

Роз’яснення та корисні поради щодо правил дотримання дорожнього руху надали співробітники Нововолинського відділу  поліції ГУНП у Волинській області. Працівники  міського відділення пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС у Волинській області демонстрували рятувальну техніку. Фахівці міської організації Товариства Червоного Хреста провели майстер – клас з надання домедичної допомоги.

На завершення учасники вишикувалися в знак у формі ромба – головного символу  Тижня безпеки дорожнього руху.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок