<

Нововолинська міська рада виділила 200 тисяч гривень на компенсацію витрат перевізникам за пільговий проїзд

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:36 | 17.09.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Із місцевого бюджету Нововолинської міської ради додатково було направлено 200 тисяч гривень на компенсацію витрат перевізникам автотранспорту за пільговий проїзд, а також затверджено порядок використання коштів для відшкодування 50%-ї знижки на комунальні послуги для членів сімей загиблих учасників АТО.

17-го вересня на засіданні виконавчого комітету Нововолинської міської ради депутати проголосували за затвердження Порядку використання коштів міського бюджету, передбачених на реалізацію Цільової програми соціального захисту населення на 2011-2015 рр., яка затверджена ще в 2010-му році і розрахована на 5 років, тобто до кінця 2015-го року.

Депутати міськради підтримали заходи, внесені до програми соціального захисту населення, що стосуються компенсації витрат перевізникам автотранспотру за пільговий проїзд і порядку використання коштів міського бюджету, де передбачалося відшкодування 50%-ї знижки на комунальні послуги членам сімей загиблих військовослужбовців.

Як зауважила начальник управління праці та соціального захисту населення Наталія Волчанюк, враховуючи аналіз коштів, які були виділені з державного бюджету, явно не вистачало фінансування для проведення пільгового перевезення. В принципі, відшкодування витрат перевізникам –  це функція держави. Однак через підвищення ціни на пальне, запчастини тощо депутати змушені були направити на пільговий проїзд додатково 200 тисяч гривень. Відповідно, порядок використання фінансів буде ідентичним до того, яким користувалися для коштів державного бюджету.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа