<

Нововолинська міліція арештувала автомобільного крадія

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:45 | 11.06.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

На минулому тижні працівниками міліції Нововолинська відреаговано на 83 звернення та повідомлення громадян, з них 30 – кваліфіковано з ознаками кримінальних правопорушень.

Нововолинською міліцією було встановлено особу, яка раніше вчиняла крадіжки із автомобілів. Ним виявився раніше судимий нововолинець 1993 року народження. На даний час злочинця арештували та оголосили йому про підозру, викрадені речі вилучені, здійснюється кримінальне провадження, –  повідомив заступник начальника відділу – начальник міліції громадської безпеки Нововолинського міського відділу МВС України у Волинській області В’ячеслав Мартинюк.

Працівниками кримінальної міліції було затримано і поміщено до ізолятора тимчасового утримання раніше судимого мешканця Нововолинська, який протягом тривалого часу вчиняв крадіжки з підвальних приміщень. Встановлено його причетність до ряду злочинів, в тому числі і крадіжки велосипедів. Злочин кваліфіковано за 185 статтею ч.3 ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 6-ти років.

Працівниками кримінального розшуку зафіксовано факт викрадення грошей із жіночої сумочки в одному із готелів міста. Потерпілій завдано матеріального збитку на 1755 грн. Виявилось, що до вказаного злочину причетний наркозалежний мешканець Нововолинська, 1978 року народження, який раніше був засуджений за незаконний обіг наркотиків. Злочин кваліфіковано за 185 статтею ч.2 ККУ, санкція передбачає до трьох років позбавлення або обмеження волі.

Працівниками служби по боротьбі із незаконним обігом наркотиків було виявлено та вилучено чотири психотропних таблетки з маркуванням “ТМ” у нововолинця 1986 року народження. Відносно вказаної особи відкрито кримінальне провадження за ознаками 309 ч.1 ККУ, здійснюється досудове розслідування.

В одному із недобудованих приміщень у місті на 5-му мікрорайоні викрали цеглу на 1000 гривень. Дільничними інспекторами встановлено, що крадіжку здійснили два мешканці Нововолинська, 1981 та 1982 року народження, які перебували на обліку в міліції.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер