<

Нововолинська лікарня підтвердила статус «чистоти»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:14 | 20.10.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1917
/ 1 коментар

19-го жовтня у п’ять відділень Нововолинської центральної міської лікарні передали сертифікати про підтвердження статусу «Чиста лікарня безпечна для пацієнта».

Мета проєкту – профілактика інфекцій, пов’язаних із наданням медичної допомоги. Особливо актуальним це питання є в період пандемії, повідомляють у фейсбуці лікарні.

Як зазначають, асоціація “Служба організації інфекційного контролю” провела повторний аудит у кардіологічному, акушерсько-гінекологічному, хірургічному, травматологічному відділеннях та відділенні денного стаціонару КНП “Нововолинська центральна міська лікарня”.

КНП “НЦМЛ”, попри лікування пацієнтів з коронавірусною інфекцією в інфекційному та ковідному реанімаційному відділеннях, продовжує надавати стаціонарну допомогу хворим із загостренням хронічних хвороб, проводяться планові оперативні втручання.

“У нас безпечно. І вкотре це підтверджено статусом «Чиста лікарня безпечна для пацієнтів”, – йдеться в пості.

Відповідний статус означає те, що в відділеннях на високому рівні дотримуються вимог інфекційного контролю, що в результаті дає підвищення якості медичної допомоги, зменшення кількості випадків інфекцій, пов’язаних з наданням медичної допомоги пацієнтам та безпека медичного персоналу.

Як запевняють, у лікарні налагоджена система професійного прибирання, медичний персонал досконало володіє технікою гігієнічної обробки рук, вимогами щодо поводження з медичними відходами.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер