<

Нововолинська команда зайняла третє місце в області у Всеукраїнській спатакіаді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:26 | 22.06.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

В Україні стартував перший етап VI Всеукраїнської спартакіади «Сила духу». Протягом червня-серпня в усіх регіонах держави пройдуть відбірні змагання спартакіади.

За їх результатами будуть сформовані команди, що представлятимуть області та столицю держави на завершальному етапі, який цьогоріч відбудеться в місті Ужгороді з 12 до 14 вересня на базі спортивного комплексу «Юність». Про це йдеться на сайті міської ради.

До програми Всеукраїнської спартакіади включено 6 видів спорту: армспорт, бомбаскет, гирьовий спорт, дартс, настільний теніс, шахи. Спартакіадв – це відкритий спортивний захід, що проводиться з метою підтримки у потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, у тому числі інвалідів внаслідок трудового каліцтва цілеспрямованості у подоланні особистих фізичних меж.

У м.Луцьку 20 червня 2018 року відбулись відбірні регіональні змагання VI Всеукраїнської спартакіади «Сила духу», організовані управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області, на яких була представлена Нововолинська команда із числа потерпілих на виробництві. Наша команда достойно виступила, 8 учасників завоювали 7 медалей та загальнокомандне третє місце в області.

Учасниками у відбірних регіональних змаганнях були:
Герасимчук Віктор Миколайович – бомбаскет
Юзифович Ярослав Петрович – армспорт
Семенець В’ячеслав Анатолійович – армспорт
Владико Олег-Іван Іванович – гирьовий спорт
Коваленко Віктор Григорович – дартс
Шевчик Валентина Іванівна – настільний теніс
Тараканов Віктор Михайлович – настільний теніс
Світащук Степан Єрофійович – шахи

У вересні в місті Ужгород наші земляки Коваленко Віктор та Тараканов Віктор (дартс та настільний тенів відповідно) будуть представляти Волинь на завершальному етапі Всеукраїнської спартакіади.

Нововолинське відділення УВД ФССУ у Волинській області дуже вдячне всім учасникам за командний дух та за перемогу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер