<

Нововолинська газета “Наше місто” відзначила вихід тисячного номера

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:23 | 15.04.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
10
/ коментарі 3

У день ювілею видання у редакції відбувся круглий стіл із приводу роздержавлення комунальних засобів масової інформації.

Народний депутат Ігор Гузь привітав колектив газети “Наше місто” з тисячним номером.

Від імені народного депутата України Ігора Гузя вітальну адресу передав головному редактору газети “Наше місто” Ігору Лісовому помічник-консультант Валерій Мних. Також були передані подяки для ветеранів видання – Корнилюк Марії Максимівні, Ковалюк Галині Федорівні,Лісниченко Людмилі Григорівні та Власюку Миколі Петровичу.

” Нехай «Наше місто» завжди буде надійним другом і порадником та розширює коло своїх шанувальників. Я і моя команда з цікавістю читаємо «Наше місто» та поважаємо ваш колектив за об’єктивні публікації й неупереджену позицію. Щиро вітаю всіх, хто присвятив себе журналістській справі у вашій газеті. Бажаю всьому творчому колективу невичерпної енергії, натхнення, бадьорості духу та постійного бажання творити на благо народу України,” – зазначено у вітаннях від нардепа.

У засіданні взяли участь міський голова Віктор Сапожніков, голови постійних депутатських комісій, представники освіти, медицини, журналісти місцевих та волинських ЗМІ. Очільник міста привітав колектив видання і запевнив, що  попри роздержавлення міська влада, як співзасновник і багаторічний партнер видання, продовжуватиме співпрацю з газетою, – повідомляє сайт міськради.

Як наголосив редактор газети «Наше місто Ігор Лісовий, у журналістів є традиція – очікувати ювілейних випусків – сотого, пятисотого, тисячного… Тому сьогоднішній вихід тисячного номера часопису – це подія для колективу. І у цей день до розмови запросили  багаторічних партнерів газети, аби порадитися, як навчитися жити, а не виживати,  спитати  думку щодо перспектив після роздержавлення.

У ході спілкування прозвучало чимало пропозицій та порад щодо організації роботи на майбутнє. Так,  депутат міської ради, директор ТзОВ «БРВ-Україна» Олександр Гоцка вважає, що  газета  стане цікавішою, коли у ній буде більше аналітики, а також і критичних матеріалів.

На зміну форми власності друкованих ЗМІ законодавство встановило термін до 2019 року. А до цього «Наше місто»  вивчатиме юридичні моменти і працюватиме над стратегією  розвитку.




коментарів: 3
  1. Роздержавлення, кажете? Ну-ну… Керівники підконтрольних підприємств знрову будуть розповсюджувати підписку на цю, так би мовити, комуністичну газетку? Звинувачуєте мене у брехні і прагнете фактів? Будуть вам і факти, і свідки. Як кажуть: всі ваші забаганки здІйсняться. Незабаром.

  2. Ніколи вже не читаю цю газету. бо немає. що читати. Тільки оди співають владі, а самі нічого свого не можуть написати. “сраколизи”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер