<

Нововолинська громада готова чинити опір: міський голова Борис Карпус звернувся до мешканців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:11 | 22.02.2022 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
2869
/ коментарі 2

22-го лютого міський голова Нововолинська Борис Карпус звернувся до мешканців громади на тлі визнання Росією «Л/ДНР» та російської загрози.

Відео звернення розмістили на фейсбук-сторінці мера.

“Знаю, що всі ви стежите за новинами. Учора вони були невтішними й для українців, і для всього світу. Закликаю жителів бути спокійними та виваженими! За вісім років війни на Сході, ми змінилися. У нас сильна, забезпечена армія, нам допомагають інші держави. А головне – з нами правда, і ми переможемо” – зазначив голова громади.

Він розповів, що у Нововолинську всі служби мають порядок дій при надзвичайній ситуації. В місті дислокується батальйон територіальної оборони, який стоятиме на захисті громади й всього району. Комунальники, лікарня, рятувальники та поліцейські акумулюють зусилля, щоб забезпечити жителів найнеобхіднішим.

Приділяють велику увагу стану наших укриттів, проводять вишколи.

“Громада готується до різних сценаріїв. І готова чинити опір! Маю надію, що нам не доведеться застосовувати ці навички на практиці. Впевнений, ми з честю пройдемо цей непростий час. Головне бути єдиними!Слава Україні!”, – сказав Карпус.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер